fredag den 16. december 2011

En slags mini-juleferie

På mit arbejde har vi lukket kontoret mellem jul og nytår. Det betyder desværre, at jeg skal være alene hjemme i de dage, da manden min skal arbejde. Derfor har vi holdt fri torsdag-søndag i disse dage, så vi kan slappe lidt af sammen, få styr på julegaverne og ellers bare nyde hinanden.

Igår, torsdag, fik vi købt stort set alle julegaverne, så nu ligger de klar herhjemme til at blive pakket ind. Det gør vi næsten altid selv, da vi synes det er hyggeligt, og samtidig får man et overblik over de gaver, der er blevet købt. Aftenen sluttede af med en tur i biffen, hvor vi så In Time - læs evt. om filmen og se traileren her. Jeg synes den var super god, men også lidt skræmmende.

Idag smuttede vi til Svendborg, hvor vi fik brugt et brunch gavekort vi havde liggende. Derfor blev valget også Cafe Citronen, hvor vi indtog denne skønne brunch:


og dertil selvfølgelig en god gang varm kakao: 


Vi fik også købt de sidste julegaver, så nu er vi ellers klar til juleaften. 

Glædelig jul til jer derude i blogland og god weekend :D
Share:

2 kommentarer:

 1. Uh, maden ser lækker ud - og dejligt med sådan nogle hygge dage :-)

  KH
  Birthe

  SvarSlet
 2. Marianne-> Ja det er da meget rart med fri, men det bliver bare nogle lange dage, når man ikke har nogen at dele det med. ;)

  Birthe-> Ja det har nu været rart. :D

  SvarSlet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com