fredag den 4. november 2011

Køkkenarbejde - og det kan ikke spises

Fredag aften er jo egentlig j-dag, hvilket vi plejer at fejre ved at spise ude og smage på årets julebryg, men i år havde ingen af os lyst til at skulle ud, for der var nemlig et fælles projekt, vi skulle have styr på.

Derfor fik jeg lov at lege med en helt anden slags værktøj end jeg er vant til, der skulle nemlig skæres fliser til:Vi har revet nogle højskabe ned, så nu skal væggen gøres klar, så den ligner resten af køkkenet og indtil videre går det faktisk ret godt.Så nu venter vi bare på det tørrer, så vi kan få fuget og sat tapet op.

Glæder mig helt vildt til vi bliver færdige, da jeg jo bruger en del tid i køkkenet.

Så hvis jeg ikke lige få skrevet en masse kommentarer, er det fordi jeg har gang i masser af ting, der ikke involverer min computer.
Share:

2 kommentarer:

 1. Sikke en fin blog du har dig her :-)
  Jeg er blevet fast læser, og glæder mig til at følge med.
  Mvh. Sofie
  http://filosliv.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. uuuf Bianca, hvor bliver det da bare super godt når i får det færdig :) Kan godt forstå du glæder dig :)

  SvarSlet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com