onsdag den 30. november 2011

Kagemøde på Tåsinge

I forrige uge smuttede jeg forbi Tåsinge onsdag aften for at hygge med andre kagetossede piger.  Først var jeg dog lige forbi Rudkøbing og hente min søster, så hun kunne se hvad vi går og roder med når vi ses.

Denne gang var der en journalist og en fotograf med, da min ene kageveninde har sørget for vi skal i et ugeblad. Mere om det når det udkommer.

Temaet var oplagt nok jul og Charlotte havde bagt kage til lejligheden. Den var blevet overtrukket fint og så blev der lavet lidt pynt til den, så den var klar til at komme med i bladet.


Selvom det er første gang min søster var med, er jeg meget imponeret af hendes evner med sukkerpynt, så mon ikke jeg benytter mig af det en anden god gang. Hun fik nemlig lavet disse to fine snemænd:


Jeg havde mit helt eget projekt i tankerne, da jeg har et eller andet for rensdyr til jul. Synes simpelthen de er SÅ søde, så derfor måtte jeg forsøge mig med at få lavet et rensdyr.

Første udgave var jeg dog ikke helt tilfreds med, så endte med jeg lavede hovedet om, da jeg kom hjem og synes den er blevet rigtig fin.


første forsøg


færdigt resultat
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com