mandag den 7. november 2011

Juletema - Dr. Oetkers juleopskriftshæfter

Da jeg sad og sorterede mine kogebøger faldt jeg tilfældigvis over nogle af Dr. Oetkers gamle juleopskriftshæfter. Det fik mig til at tænke på idéer til et julebagetema her på bloggen.

Dr. Oetkers juleopskriftshæfter vil derfor danne baggrund for et af de 2 planlagte juletemaer, jeg har for denne jul. Man kan nemlig her hente alle opskrifthæfterne, som de har udgivet fra 2003-2011.

Planen vil derfor være at jeg laver minimum 1 opskrift fra hvert hæfte, således at jeg inden jul har fået kigget i alle hæfterne. Du vil derfor her på bloggen indtil jul kunne finde opskrifter, der passer med en af Dr. Oetkers klassiske opskrifter. Jeg håber I vil være med til at bakke mit tema op - og kom gerne med idéer til hvilke opskrifter, jeg skal lave fra de forskellige hæfter.


Share:

1 kommentar:

  1. Lyder super godt.. ville også rigtig gerne snart have et tema, men kan ikke hitte på noget :)
    Glæder mig til at smage kager, du får nok bagt lidt flere end jeg :)

    SvarSlet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com