søndag den 2. oktober 2011

Skinkesnitsler med cremet rucola og nudler

Fredagens menu blev denne hurtige opskrift fra et af mine Spis Bedre blade, da vi fik besøg af mine bedsteforældre. Da de kommer fra Falster var det rart det ikke var noget der tog så lang tid.

Opskriften er hentet fra Spis Bedre, september 2011. Heri er opskriften dog med svinekoteletter, men det var skinkesnitsler vi havde i fryseren, så det blev dem i stedet.



4 skinkesnitsler
1 tsk saltflager, friskkværnet peber
Smør og olie
250 g nudler (jeg brugte frisk pasta)
1 dl cremefraiche
4 håndfulde rucola
1 fed hvidløg
Sæt vand over til nudlerne.
Krydr snitslerne med salt og peber. Brun dem godt på begge sider i halvt olie og halvt smør og steg færdigt.
Kog nudlerne
Varm cremefraiche på panden. Ved med rucola og revet hvidløg.
Server snitslerne med nudler og cremet rucola.
Share:

2 kommentarer:

  1. Årh det ser lækkert ud Bianca! Jeg havde dog nok væltet pastaen ned til rucolaen også, for jeg er en sucker for cremede nudler også ;) Håber det smagte lige så godt som det ser ud...

    SvarSlet
  2. Det tror jeg helt sikkert også jeg gør en anden gang, da jeg selv er til de lidt cremede nudler. Men godt smagte det i hvert fald :)

    SvarSlet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com