søndag den 9. oktober 2011

Så fik man prøvet at lave cakepops


Igår var vi nogle piger samlet for at prøve de der cakepops af. Der var ingen vilde planer for slutresultatet, vi skulle bare se om vi kunne finde ud af det, og jeg må da sige at det helt klart ikke er sidste gang disse små hyggekager prøves af. (De blev også taget rigtig godt imod af familien, da jeg skulle ned og spise hos min mor, især min nevø på 1½ år mente det var kager specielt lavet til ham.)

Vores store problem var dog overtrækket, da vi brugte Wiltons candy melt og det blev ved med at være meget tykt. Vi havde dog undersøgt lidt i forvejen og fundet frem til at lidt smeltet palmin skulle hjælpe på det - og det gjorde det.

Selvom jeg fint havde lagt mit kamera frem, glemte jeg det selvfølgelig. Derfor har jeg lånt billeder fra de andre, som de tog med deres mobiler.

Som I kan se på billederne er der nogen der blev rigtig fine, men også andre der var mindre heldige, men vi havde det sjovt og fandt da ud hvordan vi griber det an en anden gang.

Vi tager dog gerne imod gode råd fra jer kagefolk i blogland, der måske har lidt erfaringer vi kan bruge.

Her er lidt af dem af dem allesammen: (Dem til højre synes jeg blev rigtig flot glatte)Dem i midten på det sidste billede er lavet med smeltet lys chokolade.Share:

4 kommentarer:

 1. Jeg har det stadig til gode, men synes at de er så skønne, så det skal klart prøves en dag........hvis jeg kan finde ud af det :-)

  KH
  Birthe

  SvarSlet
 2. Hej søde Birthe!
  Du er velkommen til at kigge forbi en dag, så kan vi da hjælpes ad :D
  Knus

  SvarSlet
 3. Ej, det kunne da være skønt. Kommer gerne på besøg, det må vi aftale nærmere :-) Det kunne være sjovt at mødes igen, så langt bor vi jo heller ikke fra hinanden - du er også altid velkommen her....

  KH
  Birthe

  SvarSlet
 4. Hvor er du sød. Det kunne være rigtig hyggeligt. Kan desværre godt se at resten af 2011 er fyldt godt op hos mig, så det må helt klart været en aftalte til 2012 kalenderen :D
  Knus

  SvarSlet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com