torsdag den 13. oktober 2011

Køkaos på Sydfyn idag - og jeg sad midt i det!


Dagen i dag bød på en fridag, som skulle bruges til at hygge med søs, hvor der skulle spises brunch og shoppes i Svendborg. Det lykkedes os dog aldrig at nå frem, da jeg på vej til Langeland sad i kø 1 time lige før Svendborgsundbroen.  Så selvom jeg havde været tidligt oppe på min fridag og afsted var jeg først i Rudkøbing kl 10.45. Skulle nemlig ned og hente søs og så retur til Svendborg, men da vi også skulle nå at hente min nevø om eftermiddagen turde vi simpelthen ikke tage risikoen for at sidde fast i kø igen.

Derfor blev dagen brugt i Rudkøbing, hvor vi fik spist lidt frokost og ellers bare hygget. Så dagen blev lidt billigere end det ellers var planen.

Billedet er lånt her
Share:

1 kommentar:

  1. Æv, med kø - men godt at I fik hygget alligevel :-)

    KH
    Birthe

    SvarSlet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com