søndag den 16. oktober 2011

Chokoladeforedrag - Odense Chokoladehus

I slutningen af september var min veninde og jeg til chokoladeforedrag. Det blev holdt hos Odense Chokoladehus og det var en af ejerne, nemlig Thormar, der holdt foredrag. Mener vi var 8-10 personer, der kom med ind i chokoladekøkkenet og her blev der serveret lidt vin og kaffe, mens Chocolatier Thormar ledte os gennem lidt af chokoladens historie. Undervejs fik vi lov at se hvad de forskellige processer gør ved kakaobønnen, så vi fik forståelsen af hvad rigtig chokolade er. Det var et virkelig spændende foredrag og fra nu af bliver varedeklarationen da tjekket en ekstra gang, når jagten på god chokolade går ind. Sidst men ikke mindst fik vi lov at smage lidt på nogle af de skønne ting, man kan købe hos Odense Chokoladehus. Heldigvis var selve butikken lukket, for det var virkelig fristende at købe det hele med hjem.

Der afholdes også kurser, som du kan læse meget mere om på deres hjemmeside: odensechokoladehus.dk, samt de kan følges på facebook her.

Jeg har allerede skrevet deres kursus 2 på ønskesedlen, da det kun kan give nogle gode input, som helt sikkert må prøves af.

Manden min var så sød at kigge forbi dem dagen efter og tage billeder af butikken:Share:

2 kommentarer:

  1. Jeg har også tænkt mig at prøve kursus 2... Mmmm glæder mig :-)

    SvarSlet
  2. Birthe-> Ja ikk?! Det lyder SÅ godt! Knus Bianca

    Kristina-> Uh.. ved du hvornår de afholder kursus? Har kigget forbi din blog - den er rigtig fin, så den er derfor kommet på min blogroll :D

    SvarSlet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com