onsdag den 5. oktober 2011

Æblemos

Dette er noget jeg utroligt nok aldrig har forsøgt at lave før. Men da det er en af opskrifterne i Æblekogebogen måtte jeg forsøge mig. Så skal jeg jo nok finde på noget at bruge det til.

Det er simpelthen SÅ nemt og helt sikkert ikke sidste gang jeg står for produktionen af dette.




Opskriften i bogen lyder således:
1 kg madæbler (da mine æbler vist er en god blanding blev det bare 1 kg af disse)
Kornene fra 1 stang vanilie
1 dl vand
ca. 50 g sukker

Skræl æblerne, skær dem i kvarte og fjern kernehusene. Skær æblerne i mindre stykker og kom dem i en gryde sammen med vand og vanilie. Koges til mos ved svag varme under låg, det tager omkring 10 minutter. Smag mosen til med sukker. Man kan lade mosen være, som den er nu, en lidt grov mos med større og mindre æblestykker i, eller man kan gøre den helt jævn ved at piske den igennem med en håndmixer eller hælde den i blenderen eller foodprocessoren.

Share:

1 kommentar:

  1. Ja, hjemmelavet æblemos er dejligt. Jeg har også lige lavet noget i dag :-)

    KH
    Birthe

    SvarSlet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com