søndag den 18. september 2011

Sara Blædel - Dødsenglen

Siden Sara Blædel udkom med bogen Grønt Støv har jeg været solgt til denne skønne forfatter. Den sidste udgivne i rækken er Dødsenglen, som egentlig har været på markedet i et stykke tid. Jeg har dog denne gang haft den på ønskesedlen istedet for som vanligt at skynde mig ud og købe den selv.Endelig har jeg fået fingre i den og mandag aften gik jeg igang og den har simpelthen været umulig at slippe. Jeg var allerede færdig fredag aften, så kan kun konstatere at den lever op til mine forventninger.

Ud over denne findes der i serien følgende bøger:
- Grønt Støv
- Kald mig prinsesse
- Kun ét liv
- Aldrig mere fri
- Hævnens Gudinde

Jeg er så heldig at både min søster og mor er blevet lige så bidt af det univers Sara Blædel har bygget op i denne serie. Så i januar måned, når Sara Blædel kommer til Odense og fortæller om Dødsenglen skal vi selvfølgelig med alle 3.

Samtidig har jeg allerede et nyt ønske klar på ønskesedlen. Sara Blædel udkommer nemlig med en bog mere i serien til november, den hedder "De glemte piger" og jeg glæder mig allerede.

Mens jeg venter, er jeg selvfølgelig gået igang med en ny bog og på trods af jeg blot har snuset til første kapitel virker den allerede lovende. Det er en gave fra en rigtig god veninde, der mente at jeg ville savne læseriet efter alle de fagbøger jeg har været tvunget til i foråret. Hun har da selvfølgelig ret, men foretrækker nu helt sikkert denne form for læsning i stedet.Share:

2 kommentarer:

  1. ja super bøger Sara Blædel skriver og de er nemlig ikke til at slippe igen.

    Glæder mig vildt til vi skal afsted.

    SvarSlet
  2. Jeg kender hende slet ikke, men jeg mangler faktisk en bog at begynde med, så måske en af hendes var en mulighed...

    SvarSlet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com