torsdag den 15. september 2011

Maden til weekendens gæster med impuls dessert

Da vi var så heldige at have en weekend med lidt lunt vejr måtte det da udnyttes. Vi havde nemlig min svoger og hans kæreste på besøg, så der skulle lidt god mad til.

Derfor blev grillen tændt og manden tog sig af at grille kalvecuvette.

Dertil blev der lavet bagte rodfrugter, lidt af mine hjemmebagte flute og hjemmelavet kryddersmør og lidt hurtig nem sauce fra Knorr. Meningen var egentlig at vi skulle have whiskey sauce og jeg havde fået mor til at sende opskriften og det hele, men manglede simpelthen det vigtigste i saucen, nemlig whiskeyen.


Mens rodfrugterne var i ovnen fik jeg den idé at lave rabarbermuffins. Derfor gik jeg igang med at få lavet dejen klar, så de kunne komme i ovnen mens vi spiste.

Da det var lidt impuls at jeg ville bage, sprang jeg over hvor gærdet var lavest og brugte en af mine toppings som er hjembragt fra USA. Det blev en med vanillie, der bare lige skulle piskes igennem og derefter fint på toppen af muffinsne. Manden min fik derefter lov til at pynte med noget af det pynt, jeg altid har liggende til sådanne situationer og det kom der dette resultat ud af:

Share:

1 kommentar:

  1. Lækker mad og flotte muffins - så bliver det jo ikke bedre :-)

    KH
    Birthe

    SvarSlet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com