søndag den 25. september 2011

Kagemøde i det fynske

Jeg er rastløs og slet ikke god til at have ondt. Så da dagen idag bød på et kagemøde i det fynske måtte jeg med. Heldigvis er der plads til alle også selvom man ikke er helt på toppen. Så jeg har taget tingene stille og roligt idag. Fået snakket og ovenikøbet kreeret en del i mit eget tempo. En rigtig dejlig dag med søde piger.

Nu viser jeg normalt ikke det jeg har lavet før det er brugt på en kage, men er simpelthen nødt til at vise hvad jeg nåede at få lavet i løbet af dagen. Er super stolt og har virkelig fået et nyt mod på modellering.


Share:

2 kommentarer:

  1. Ej hvor er de bare fine Bianca!!! Det har du da gjort rigtig godt :D Jeg selv har ikke fået mod på modellering overhovedet endnu... Jeg holder mig til alt hvad der kan udstikkes ;)

    SvarSlet
  2. Hvor er de skønne de må da gerne flytte herned og gerne på en kage :-D

    SvarSlet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com