lørdag den 10. september 2011

Kage til svendegilde

Ingen fest uden kage, når man nu er kagenørd. Derfor blev desserten til svendegildet også en kage med dertilhørende tema.

Mit mål for kagemødet søndag den 28. august, var derfor at finde på et tema til kagen. Vi fik dog hygget og sludret så meget at det endte med, at det var Anne og mig, der efter de andre var taget hjem fik kreeret selveste Ole Orm.

Da jeg gerne ville have at kagen afspejlede mit liv de sidste 2 år, blev det de to vigtige temaer fra min hverdag med bøgerne, der blev fremhævet. Læg også gerne mærke til den lille fine bog Ole Orm læser i. Det er nemlig Lisa Marklund fordi det er hendes bøger, der har været fast inventar på lydbog på mobilen, når der har skullet bages kager.Indhold:
- Bunde: drømmekagebunde
- Fyld: jordbærmousse og marabou/daim mousse
- Smørcreme: IMBC
- Overtræk og pynt: MMF og RI
Share:

2 kommentarer:

 1. Tillykke !!!

  De bøger lyder godt nok tørre at komme igennem... Hihihi De lyder noget bedre som kager :-)

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 2. mums den var god :) og rigtig godt fundet på :)
  Kram

  SvarSlet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com