tirsdag den 20. september 2011

Hyggedag med mor

Denne weekend har jeg været alene hjemme, da manden min har været på tur. Han nåede dog at smitte mig med forkølelse inden han tog afsted, så det har været rimelig begrænset hvor meget jeg har orket at forholde mig til.

En hyggedag sammen med mor var derfor fin og i et tempo, som jeg kunne styre helt selv.

Jeg kom lidt forsinket afsted fra morgenstunden, da jeg ikke sover vildt godt når sengen er alt for tom. Heldigvis har begge kattene været inde og putte ved mig. De er ikke i tvivl om at der er plads til dem i sengen, når jeg er der alene. Rigtig hyggeligt.

Lige så snart jeg kom ned til mor smuttede vi til Svendborg og kiggede lidt. Det er længe siden jeg har været den vej forbi, så det er altid hyggeligt når man ender dernede.

Efter lidt shopperi blev vi enige om at sådan en forkølelse da skulle kurreres med lidt varmt at drikke og ikke mindst sukker. Derfor blev det til varm kakao med softice og nøddekage.


Fik egentlig ikke shoppet så meget, men vi smuttede forbi Tiger og lidt kom der da med hjem:


Nemlig et par tørklæder til efterårets kulde. Krymmel og andre lækkerier og to stks knager, som jeg ikke helt ved hvor skal være endnu, men har en idé og så må jeg jo se om det virker.

Derudover var jeg så heldig at få lidt hjemmelavet gave:


Da jeg kom hjem til mor stod der nemlig den store taske. Mener mor kalder dem bokse. Den er så stor at selv mit glattejern kan være i den, så nu kan jeg komme afsted uden at det hele er delt over flere tasker. Smart. Mens jeg var dernede lavede hun da lige endnu en boks. Denne gang lidt mindre, så den kan rent faktisk stå på tværs i den store. Så her kan al make-uppen og andre småting blive samlet.

Hun har lavet lidt andre gode sager, som du kan se på hendes blog her.
Share:

1 kommentar:

  1. Ahh det lyder bare som en rigtig hyggelig stund du og din mor har haft jer :)

    God bedring med forkølelsen søde - der er nu ikke noget mere irriterende end sådan noget snot og håber at du har skældt manden ud for at efterlade dig alene hjemme med sådan en bussemand ;)

    Kram

    P.S. Tror du har glemt at opdatere mig i din blogroll - den siger jeg ikke har postet noget i 2 måneder ;)

    SvarSlet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com