torsdag den 22. september 2011

Fødselsdag - ikke den bedste af slagsen

Så blev det dagen, hvor jeg er blevet et år ældre. Det betyder at man ikke længere kan deltage i min give away og at denne vil blive udtrukket snarest muligt.

Dagen har desværre ikke været særlig god. Som nogen af jer nok kan huske, var der en der kørte op bag i min bil i oktober sidste år. Det betyder at jeg af og til slås med smerter i ryg og nakke. Denne gang er smerterne i nakken dog så slemme, at jeg har kontaktet lægen, for at få noget afklaring.

Idag kunne jeg dog ikke holde dem ud, så endte med at få en akut tid og er nu så dopet, at jeg bare har lyst til at sove. Ikke den bedste fødselsdag.

Mine kollegaer gjorde dog deres for at den skulle blive god, så de havde selvfølgelig fortjent kage. Da overskuddet ikke har været så stort blev det lidt hurtige muffins:


Bananmuffins med vanilietopping (en af dem jeg havde med hjem fra USA) og pyntet med flag lavet af MMF.
Share:

7 kommentarer:

 1. Stort tillykke med fødselsdagen :o) Men sikke en skam, at det lige skulle være i dag, at dine smerter skulle blusse op :o( God Bedring - knus

  SvarSlet
 2. Hip hip hurraaaa stort TILLYKKE med dagen !!!

  Håber at noget af den dopede fornemmelse forsvinder i løbet af aftenen,uden at smerterne tiltager, så du kan få lidt hygge.

  Mange tanker
  Marianne

  SvarSlet
 3. Stort tillykke med dagen Bianca. Hvær ærgeligt den ikke blev helt som forventet. Vil det så sige at du slet ikke skal ud og spise lækker fødselsdagsmad? :( øøøøv.

  Rigtig god bedring. Håber snart du kommer på højkant igen, og vinder kampen over smerterne.

  Knuuus

  SvarSlet
 4. tillykke med dagen og håber din aften bliver bedre
  knus pia

  SvarSlet
 5. Stort tillykke kære B, er ked af din dag har været så dum... min har heller ikke været den bedste, skal vi blive enige om at holde en dag kun for os, når jeg er hjemme igen, det tror jeg er en plan :)
  Kram

  SvarSlet
 6. Tillykke med fødselsdagen og god bedring!!!!

  SvarSlet
 7. Til lykke med dagen og god bedring - det lyder ikke sjovt :-(

  SvarSlet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com