lørdag den 20. august 2011

Pasta med spinat og flæsk - Spis Bedre, august 2011

Mens manden min fik ordnet taget i torsdags, var jeg gået igang i køkkenet. Der skal jo lidt god mad til når man sådan knokler.Vi havde flæsk i fryseren fra den der ½ gris, så det kom op og blev stegt godt sammen med rødløg. Tror det fik lov at stege i ca. 15 min, så fedtet kunne blive stegt godt ud af kødet.Jeg brugte ca. 150 g flæsk og 1 rødløg, men i opskriften foreslår de røget flæsk eller bacon, derudover blev følgende brugt:

400 g frisk pasta

100 g frisk spinat

2 dl cremefraiche 18%

2 tsk. sennep

½ tsk salt

ca. 1 dl revet ost.Kog pastaen som anvist på pakken.Pil løg og hak det. Skær flæsket i tern. Steg løg og flæsk i smør (udlod smørret, da mit mål netop var at stege noget af fedtet ud af flæsket).Vend spinaten i, og tilsæt cremefraiche og sennep. Smag til med salt.Lad pastaen dryppe af, og vend den med saucen. Drys revet ost over, og server.


Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com