onsdag den 31. august 2011

Kagemøde søndag den 28. august

Søndag havde jeg nogle rigtig hyggelige timer sammen med 3 andre kageglade kvinder. Vi er nogle stykker, der mødes og snakker, laver kagepynt eller hvad vi nu har lyst til indimellem. Det er en meget åben gruppe og det er sjældent at alle er de samme, hvilket jeg kun kan se som en fordel, da vi på den måde får nogle friske kreative input hver gang.Nogen gange vælger vi et tema, men denne gang havde vi valgt bare at ses og se hvad timer bragte frem. Dette fordi det ikke rigtigt er lykkes os at blive samlet i foråret pga. travlhed. Det er nu rigtig dejligt at komme igang igen og få set nogen andre kagenørder.

Så søndag fik vi hyggte lidt med roserne, da det altid er rart at få lidt teknikker ind igen. Ellers blev der sludret derudaf, læst kagebøger og hygget i stor stil.Skulle der sidde nogen derude i blogland, der kunne tænke sig at komme med en af gangene, så giv endelig lyd. Der er altid plads til flere.Ellers vil jeg bare sige tak for nogle rigtige dejlige timer.
Share:

2 kommentarer:

  1. Ork så hyggeligt det ser ud :) HVis jeg boede lidt tættere på, så havde jeg været med ;)

    SvarSlet
  2. Ser bare super hyggeligt ud Bianca og ja, som Kristine sidder jeg også og ønsker, at jeg boede tættere på, så jeg kunne være med til en omgang kagehygge :)

    SvarSlet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com