onsdag den 27. juli 2011

Jagten på den gode M&M's

Jeg har en svaghed for M&M's. Det har jeg altid haft og især min mors M&M's småkager er et hit. I USA er udvalget lidt større end i lille Danmark, så jeg har været på jagt.

Først og fremmest skulle de 4 slags man ikke kan få i DK prøves af:


Rød og Gul kender vi jo herhjemme fra, hvor Rød er den almindelige med mælkecokolade og Gul den med peanuts indeni.

Herovre kan du få Rød i en variant med mørk chokolade (nr. 1)
Blå er blevet til en M&M's med mandel i midten (nr. 2)
Orange er med saltkringler i midten, dvs. en kugle der smager som saltkringler (nr. 3)
Grøn har peanutbutter i midten (nr. 4)

Har selvfølgelig fundet mig en favorit og det er grøn. Smager SÅ skøn og ville ønske jeg kunne fylde kufferten, men pga. varmen smelter de altså rimelig hurtigt.

Ved siden af poserne ligger M&M's udstikkere, som jeg bare måtte have, da jeg var forbi drømmeland i Las Vegas. Der har de nemlig en hel butik med M&M's ting. Rendte seriøst bare forvirrret rundt derinde og manden måtte tale mig til fornuft. Man kan bl.a. selv designe sin egen M&M's eller vælge lige den farve man helst vil have. Jeg var fortabt!
En M&M's is er der selvfølgelig også lavet. Eller jeg vil kalde det en iskage, da det er to kager med M&M's i med vanilieis i midten. Synes egentlig ikke den er noget specielt, men vil hjemme forsøge mig med en isvariant med mors M&M's småkager i, det må da give samme smag, så det skal forsøges.

Share:

5 kommentarer:

 1. Kan godt forstå du har været helt rundt på gulvet det ville jeg også have været i sådan et slaraffenland, Ville ønske de kunne komme med hjem så vi kunne smage :-) Knus.

  SvarSlet
 2. uhh der findes da de super lækker blå poser i tyskland med chripy eller hvordan det nu staves... det er mums....

  SvarSlet
 3. Har du smagt dem med coconut? Bare sådan af ren nysgerrighed.
  Jeg er SÅ misundelig, siden jeg for første gang for mange år siden så et billede af den M&M's-butik med M&M's i ALLE farver, har jeg bare ville derind!

  SvarSlet
 4. Årh det er slet ikke fair! Jeg vil også ha!!! (Agnethe 5 år stamper i jorden)

  SvarSlet
 5. Jan - Fantastisk kommentar. Længe siden jeg har moret mig så meget. Komisk nok kender jeg godt det der med at lave indbyrdes "kamp" mellem M&M's, men gør alle børn ikke det?!

  Mor - Vi må på udkig andre steder vi kommer frem :D

  Christina - Dem kender jeg godt, de smager mums. Købte dem engang i biografen her i dk, men har ikke set dem siden og de har dem ikke i USA. Må være modspillet til dem med saltstænger.

  Bitten - det er både en drøm og et mareridt at komme ind i sådan en butik. Kunne købe det hele, men må ikke.. ;)
  Så godt dem med coconut, men de var i små poser, så tænkte at dem tog vi en af de sidste dage og så kunne jeg ikke finde dem :(

  Agnethe - kender følelsen ;) Jeg plejer bare at nå ned på et niveau, der hedder Bianca 4 år :D

  LaTascha - Fantastisk sted. Næste gang jeg skal over there bliver det nok også New York der trækker, men er faktisk blevet mættet med USA oplevelser for et godt stykke tid :D

  SvarSlet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com