torsdag den 2. juni 2011

Vundet give away

Jeg har simpelthen været så heldig at vinde Bittens give away. Desværre var jeg ikke hjemme, da posten kom forbi og da jeg de fleste dage har været hjemme efter posthuset lukketid gik der noget tid inden jeg fik den hentet. Men det lykkedes til sidst at få denne fine pakke hjem:


Instant Pina Colada the og sukkerhjerter. Mums. Glæder mig rigtig meget til at smage theen. Er stor the drikker, så det bliver sjovt at prøve noget helt nyt af.

Og så lige lidt reklame for min egen give away :D

Share:

3 kommentarer:

 1. Tillykke med præmien :-)

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 2. Godt at den kom frem til dig i god behold :)
  Håber theen smager lige så spændende, som man kunne forestille sig.

  SvarSlet
 3. Heldige dig :-)

  ....og tak fordi du kiggede forbi min blog. På den måde fandt jeg jo så din...og som den glade kagebager jeg selv er, glæder jeg mig nu til at følge dig :-)

  SvarSlet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com