lørdag den 18. juni 2011

Vundet give away - hjemmesyslerier

Hvor er min blog da kedelig for tiden. Får slet ikke fulgt med I jer andres heller, da jeg har rigtig meget om ørerne.

Vi har stort set ikke været hjemme nogen weekender uden planer de sidste 3 måneder, så denne weekend er der planlagt hjemmetid. Hvad man da ikke er nødt til for at se sit eget hjem.

Det er dog ikke ren afslapning, da vi jo så skal nå alt det vi ikke har nået de sidste mange måneder. + jeg læser til den sidste eksamen på mandag.

Så idag har dagen stået på tøjvask, fremfinding af tøj til vores ferie, eksamenslæsning, træning, besøg hos skøn veninde, som har fødselsdag og så er det også lige vores 7 års kærestedag. Er ret godt tilfreds med dagens gøremål, men synes faktisk det godt kan være hårdt at have planlagt fridag.

Er samtidig vildt nervøs for eksamen på mandag og synes det er rædselsfuldt at nerver kan påvirke en så meget, så krydsede fingre mandag middag modtages gerne!

Pga. travlheden har jeg slet ikke fået vist jer den give away jeg vandt hos Fru Millas Cupcakes.Er bare helt vild med indpakningen og det fine kort. Dejlig dejlig pakke! Inden i gemte sig denne fine cupcake bog. Glæder mig allerede til at komme igang med at prøve opskrifter af!

Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com