søndag den 12. juni 2011

Kreativt indslag til 30 års fødselsdag

Manden min har en bror der i fredags fyldte 30 år. Da vi desværre bor et stykke væk, havde vi ikke mulighed for lige at kigge forbi på selve dagen. Derfor var vi igår inviteret til fødselsdag og da han er pebersvend, skulle der tænkes kreativt.

Idéen til nedenstående har vi begge fået, da vi så salt og pebers skilt på vej til træning og hurtigt blev enige om det skulle være noget i den stil, da det jo skulle kunne være i bilen. Manden har derefter skåret til og samlet, mens jeg har stået for malerarbejdet.

Vi synes selv vi udgør et godt team og er helt tilfredse med resultatet. Det var fødselaren heldigvis også. Dejligt når man kan lave noget der glæder.

Lidt billedspam af resultatet og processen: (vi havde tusser med, så man kunne skrive hilsner på)Share:

2 kommentarer:

 1. Hej Bianca
  Er klar over, at det er meget længe siden du lavede det her indlæg, men jeg så det for nyligt og tænkte - sådan én må jeg lave til min bror! Mit problem er så bare at finde et sted, hvor man kan få et stort nok stykke pap - hvor dælen skaffede du sådan et?
  Håber du kan hjælpe :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Spjæt.
   Selvom det er længe siden svarer jeg gerne. Det er ikke pap vi har brugt, men træ. Sådan noget tyndt noget, som der blandt andet er på bagsiden af skabe. Det kan købes i alle byggemarkeder.
   Håber det kan bruges :)

   Slet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com