søndag den 26. juni 2011

Eksamensgaver - travl uge med skønne mennesker

Puha denne uge har været travl. Har fået set en masse skønne mennesker, men har dog ikke nået at have et øjeblik for mig selv.

I mandags var jeg jo til eksamen i Herning. Samme dag på vej hjem blev jeg ringet op af min elevunderviser, der fortalte at hun havde indstillet mig til legat. Rigtig dejlig nyhed, men det betød samtidig flere planer i en i forvejen overfyldt kalender.

Tirsdag har manden og jeg planlagt træning. Jeg går til zumba og han får trænet i centeret, så aftenen er fredet til at vi gør noget godt for os selv.

Onsdag var det endelig lykkes mig at få inviteret to skønne piger, som jeg har gået i skole med. Det var bare super skønt at se dem igen og jeg fik lavet noget lækkert mad til os. (mere om det i et senere indlæg)

Torsdag var jeg nødt til at køre før fra arbejde, da jeg skulle nå til translokation, så jeg kunne få overrakt legat. Samtidig var det jo sankt hans, og der har vi en fast aftale med nogle venner. Vi stod for maden i år, så torsdag kl 5.45 stod vi i køkkenet og gjorde mad klar til aftenen. Mine forældre var så skønne at få presset translokationen ind i deres kalender også, selvom de ligesom jeg havde sankt hans planer. Dejligt at de var der og se mig få overrakt legat.

Da jeg var færdig ved translokationen, var det direkte hjem og få maden i ovnen og vente på gæster, mens mandens tog selvfølgelig var forsinket, så han kom først noget tid senere. På trods af en dag lagt i strenge tidsrammer, blev det rigtig hyggeligt og jeg er stolt og beæret over det legat jeg modtog, som følge af godt engagement i min uddannelse.

Fredag havde jeg nogle ting, der skulle nå at være købt og så en aftale med en god veninde bagefter. Vi fik snakket og spist lidt rester og gik så ellers kolde på sofaen bagefter.

Igår gik turen så til falster, hvor svigermor holdt fødselsdag. Dejligt at se familien og få sagt farvel inden vi smutter til USA. (Ved godt folk siger man ikke skal offentligegøre sådan noget, men vi er ved at have tømt huset for værdigenstande og gøre helt klar, da vi på lørdag smutter afsted 1 måned!) Hjem igen igår aftes, da manden skal passe job idag og jeg skal til fødselsdag. Så RacerMarie fik kørt nogle kilometer igår og mine øjne var meget små, da vi ankom på fyn igen kl 23.30.

Så idag står den på fødselsdags brunch hos en god veninde og så hjem og bage kage til en anden festlig lejlighed. (kommer der også mere om senere)

Så alt i alt en uge med masser af gode oplevelser, men kan godt mærke jeg er ved at være lidt forpustet. Næste uge bliver ikke helt så fyldt, men tæt på da der jo er mange ting, der skal klares inden man skal være væk så lang tid.

De skønne mennesker jeg har mødt på min vej har beriget mig med masser af tillykker og lidt gaver er det også blevet til.


Øreringe fra forældrene (som passer til en halskæde, som manden gav mig til vores bryllup.)
Armbånd af skoleveninder. Det er bare lige mig.
Halskæde fra manden min.

Håber I allesammen havde en dejlig sankt hans og nyder den danske sommer selvom temperaturerne først kommer lidt op på tirsdag.
Share:

1 kommentar:

  1. Hold da op! Jeg er imponeret over, at du kan holde ud at lave så meget uden at gå helt ned med stress!Imponerende :D Men det er nogle fine gaver. Halskæden er virkelig fin!

    SvarSlet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com