lørdag den 14. maj 2011

Opgaveskrivning - alene hjemme

Først og fremmest vil jeg bare lige sige ØV - havde fået sådan nogle fine kommentarer på min Liverpool kage og nu er de bare pist væk.

Nu gik sidste weekend jo med fødselsdag for morfar og konfirmation hos kusinen. Derfor fik jeg intet lavet på min opgave. Tror jeg fik åbnet computeren søndag, men fik intet skrevet. Derfor står denne weekend i opgaveskrivningens tegn. Jeg mangler pt. 10 sider og har derfor fået skrevet ca. 5 sider. Det er virkelig ikke meget, men det går trods alt fremad.

Denne uge har godt nok været hård både tidsmæssigt og for økonomien. Min hunkat Tula er desværre begyndt at tabe pelsen, så hun har været et smut til dyrelægen, der kom med dommen: stress. Var slet ikke klar over katte kunne få stress, men det kan de åbenbart. Så nu skal vi prøve at give hende ro og så håber vi det hjælper.

Ellers måtte bilen akut på værksted torsdag morgen. Havde ellers bestilt tid til den torsdag eftermiddag, da vi syntes den larmede en del, så manden skulle køre mig på arbejde torsdag morgen og så faldt lydpotten af. Kunne den da ikke have ventet de par timer til den var på værksted. Altså...!

Jeg er alene hjemme, hvilket også gør det lidt nemmere at få skrevet på opgaven, da jeg ellers er for god til de der overspringshandlinger. Men lidt er det da blevet til. Har bl.a.a forkælet mig med denne lækre frokost: Røræg med frisk spinat, cherry tomater og ost. Dertil lidt lækkert rugbrød.
 Osten er en del af det jeg har tilbage fra madbloggertræf:

Den smager vildt godt, så den kan jeg varmt anbefale!

Her til formiddag har jeg haft selskab ved computeren af min hankat Gismo. Han er slet ikke tilfreds med at han ikke får opmærksomhed:Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com