søndag den 10. april 2011

Test af Alligator

Til madbloggertræf var vi så heldige at en af sponsorgaverne var en fin alligator fra Experisense. Denne skulle selvfølgelig afprøves og det blev en dag, hvor der skulle serveres rodfrugter og kartoftler i fad for nogle gode venner.

Mænnerne smuttede i køkkenet, så det er dem der har gjort erfaringen. Jeg var selvfølgelig ude og kigge indimellem og må sige det gik stærkt.

Den er lidt svær at få igang, men lægger man først kræfterne i, siger det klask og så ligger der de fineste snittede grøntsager. Man skal altså ikke være bange for den går i stykker, for så får man aldrig snittet grøntsagerne på denne nemme måde. Så den er helt sikkert klar til at blive en fast del af køkkeninventaret, for det er da bare en super nem løsning.

I får da også lige lidt billedspam af mænnerne i aktion:
Og så lige lidt ost på toppen:

Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com