søndag den 10. april 2011

Kagehus

I weekenden har der været rund fødselsdag hos nogle gode venners familie. Derfor skulle der lidt kage til, som denne gang er designet af dem og så har jeg udført dette så godt jeg kunne.

Ugen op til har derfor været godt fyldt op, da den nederste bund er lavet sidste weekend og har derefter stået i fryseren. Taget er lavet midt på ugen og til sidst er selve huset lavet. Så det har været lidt af en proces. En kæmpe udfordring, som heldigvis endte godt.

Da jeg jo har lidt meget om ørerne med arbejde og opgaver (undskylder også mange gange mit tydelige fravær herinde, det skal nok komme igen, det lover jeg!) havde jeg ringet efter back up til torsdag aften. Så min kageveninde var på pletten, hvilket til en hver tid hjælper på al panik. Bare at hun er der, så skal man nok nå det hele, så det er jo dejligt.

Det er første gang jeg har frosset en kage, men bestemt ikke den sidste. Den var lavet helt, dvs. også overtrukket med MMF. Frygtede den ville svede da den kom ud af fryseren, hvilket den også gjorde de første par timer, men over natten, hvor den boede i køleskabet holdt den op og svedte kun en smule, da den kom ud. Så det kan varmt anbefales, hvis man har lidt travlt.

Kagens indhold:
- Bunde: Chokoladelagkage bunde
- Fyld: Limemousse og chokolademousse
- Smørcreme: IMBC
- Overtræk og pynt: MMF og RI

Lidt billedspam:

Share:

1 kommentar:

 1. Jeg har aldrig endnu prøvet at fryse kagen, af samme grund som du, at den bille svede... Måske det var tide at prøve?

  Fin kage du har fået lavet..

  ------------
  Imorgen er som næsten alle ved, de kongelige tvillingers barnedåb, og alle gætter på navne...
  Jeg er interesseret i KAGERNE!

  Hermed vil jeg opfordre ALLE til at gå ned til deres lokale bager og tage et billede af hvad netop DIN bager (eller du selv kreere i den forbindelse) har fundet på, til at fejre tvillingerne dåb med og sende det til mig...

  I denne forbindelse er der en lille GIVEAWAY.
  ---------

  SvarSlet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com