fredag den 25. marts 2011

Rabarber - makron muffins og skrive fri

Idag er en af de dage, hvor jeg har fri til at skrive. Ialt har jeg 4 dage, så de skal udnyttes optimalt.

Fagprøven er jeg kommet igang med, da jeg har skrevet på den over nogle aftener de sidste 14 dage. Det er blevet til at jeg er nået halvvejs, så det er jeg ganske godt tilfreds med.

Idag har jeg derfor sat tiden af til at få kigget på mit afgangsprojekt. Det ene øjeblik er jeg sikker på at det når jeg sagtens, det næste når jeg det aldrig. Så det er en opgave, der kommer til at kræve en masse energi og selvdisiplin, men den skal altså skrives. For at nå det har jeg opsat nogle mål og har heldigvis nået målet for idag. Imorgen og søndag fortsætter skrivningen, så jeg håber jeg fortsætter i samme stil.

Når man skriver skal der jo også være tid til lidt pauser. I min formiddagspause fik jeg bagt lidt muffins til tøsehygge i aften. Jeg har længe haft rabarber i fryseren og i det nye Spis Bedre blad, som kom ind af døren igår fandt jeg en opskrift til formålet.

Ellers nåede jeg både at vaske tøj, finde bøger til opgaven, så skal de bare hentes på biblioteket og træne, så alt i alt en produktiv dag.

Rabarber - makron muffins fra Spis Bedre, nr. 4, april 2011:

12 stk:
100 g smør
1 spsk vaniliesukker
2 æg
1 dl mælk
2½ dl hvedemel (150 g)
2 tsk. bagepulver
75 g knuste makroner
100 g fintsnittede rabarberstilke
2 spsk. sukker.

Sæt ovnen på 175 grader.

Rør smør, sukker og vaniliesukker blødt. Pist æggene i et ad gangen.

Rør mælken i dejen, og vend sigtet hvedemel og bagpulver i. Tilsæt knuste makroner, og rør det godt sammen.

Fordel dejen i muffinsforme, og drys med rabarber vendt i sukker. Bag dem i ca. 20 min.De er pyntet med en rest IMBC fra fryseren, der er rørt op med flormelis. På toppen er sat mine marengskys, da jeg synes de giver en dejlig forårsfrisk fornemmelse.
Share:

2 kommentarer:

 1. De ser lækre ud. Flot klaret med alt det du har nået. Knus

  SvarSlet
 2. Nøj hvor er du altså bare flittig Bianca! Jeg forstår slet ikke hvor du får viljestyrken fra og tager hatten af for at du bare køre på og knokler igennem :D
  Dejligt at se, at du også stadig får lidt tid til at pleje lidt interesser også...

  Knus Agnethe

  P.S. Hvor er jeg dog misundelig på at du stadig har rabarber i fryseren! Det har jeg ønsket, at jeg havde haft længe, så jeg kunne lave den trifli, som jeg har haft SÅ meget lyst til...

  SvarSlet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com