onsdag den 16. marts 2011

Kylling med buko ost fra Arla svøbt i røget skinke

Så blev endnu et af produkterne fra goodiebags'ne prøvet af. Denne gang var det Arlas nye Buko ost med radisse og purløg. Anledningen var at mine forældre kom forbi til spisning, så selvfølgelig skulle der prøves lidt nyt af.

Det er super nemt at lave og smagte rigtig godt, så det er helt sikkert en smagssammensætning jeg kan anbefale.

Det er hvad der skal bruges:
Kyllinge fileter
Røget skinke
Buko flødeost


Kyllingefileterne skæres igennem midten sådan at de kan "åbnes", men ikke så meget at det bliver til to fileter.

Herpå smøres smøreosten og filterne lægges sammen igen. Skinken rulles om og de lægges på en rist med et fad med vand under, så evt. fedtstof drypper fra uden at sætte sig i fadet.


Bages i 20-30 minutter i ovnen ved 200 grader. Tiden afhænger af fileternes størrelse.

Klar til servering:


Det færdige resultat:

Share:

2 kommentarer:

  1. Mmm det ser godt ud :) kunne godt forstille mig at det smager skønt

    SvarSlet
  2. Uhm, de ser virkelig lækre ud!! :-)

    Mange hilsner
    Birthe

    SvarSlet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com