fredag den 17. december 2010

Mandagshygge + Græsk kylling med feta og oliven + marcipanbrød

Er så heldig at have en fast aftale med en rigtig god veninde, hvor vi skiftes til at lave mad. I mandags var det så min tur og det blev til denne skønne ret:

Græsk kylling med feta og oliven: (fra kogebogen: Fedt af!)


4 kyllingebryster, skåret i store terninger
1 spsk olivenolie
3 dl ris
1 løg, finthakket
4 fed oliven, finthakket (jeg brugte kun to)
5 dl hønsebouillon
1 dåse flåede tomater
2 tsk oregano
25 g fetaost (brugte meget mere)
10-12 sorte oliven
salt og peber

Opvarm olien, svits kødet i 4-5 min og tag det op. Svits ris, løg og hvidløg i 3-4 min. Tilsæt bouillon, tomater og oregano. Læg kødet i denne blanding, bring det hele i kog og lad retten simre i 15 min.
Smag til med salt og peber. Drys smuldret fetaost ovenpå og pynt med oliven.

Bagefter havde vi aftalt, at vi skulle lave konfekt, men da vi begge var meget trætte, blev det ikke til noget vildt, men vi fik da lavet marcipanbrød, som jeg skal sige fra manden smager godt.



Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com