fredag den 22. oktober 2010

Give away lader vente på sig - biludheld

Jeg ved godt, at jeg har en give away, der skulle have været trukket i mandags. Sorry i skønne medbloggere, der har deltaget. Der går nok lidt tid endnu inden overskuddet er der til at få trukket et par vindere.

I søndags var jeg nemlig ude for et biluheld. Dvs. der er intet sket med bilen, men jeg er i smertehelvede. Der var en der kørte op bag i mig, og jeg syntes egentlig alt var fint.

Har været ved lægen før og har fået en akut tid idag. Tuder hele tiden og ved ikke hvor jeg skal gøre af mig selv. Så det var alt for nu. Synes bare I lige skulle vide hvorfor trækningen lader vente på sig.
Share:

5 kommentarer:

 1. Øv, håber du snart ok.
  God bedring.

  SvarSlet
 2. Sikken noget skidt !!!

  God bedring !

  SvarSlet
 3. Ej det er jeg virkelig ked af at høre.. Håber snart du er på toppen igen :/
  Tanker her fra -Ande.dk

  SvarSlet
 4. øv :( jeg blev selv påkørt bagfra på motorvejen i søndags og er nede med flaget. jeg har piskesmæld i forvejen, så ved hvordan du har det :( god bedring

  SvarSlet
 5. God bedring! Håber snart du får det bedre, det må være en forfærdelig oplevelse!

  SvarSlet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com