fredag den 10. september 2010

Give aways + weekend!

Så begynder hovedet at være ovenpå igen. Har stadig ikke rigtigt plads til kreativiteten, men nu er der da plads til studierne. Det betyder at jeg denne weekend skal have læst, læst og læst. For er ved at være lidt bagud, men da en stor del af det ene studie er selvstudie, må jeg bare give den en ekstra skalle denne weekend.

Men ellers har jeg manden hjemme denne weekend, så det er jo dejligt. Så må vi se hvad vi kan finde på. Denne uge har vi fået rykket rundt på møblerne i stuen, så der er blevet mere "plads". Vi har en meget lille stue, så den har virket lidt proppet, men vi synes omrykningen har hjulpet, så det bliver spændende at se hvad andre synes.

Men før jeg helt kan holde weekend skal jeg have kattene til dyrlæge. Igen har Gismo vist sig fra sin fotogene side, så vil da lige dele dette skønne billede med jer ("det er MIN sundhedsbog"):


 Ellers har jeg været så heldig at modtage nogle super skønne give aways i denne uge:

Hos Linda Eg har jeg vundet dette fine armbånd. Er det ikke bare flot?! Hun lovede at lave det i nogen rigtige fine efterårsfarver og det må man sige er lykkes. Så det er lagt frem til efterårsgarderoben.


og hos Coco & Co har jeg vundet udstyr til min hobby. Det glæder jeg mig helt sikkert til at bruge.


 
Share:

3 kommentarer:

 1. Sikke du er heldig med give aways, tillykke.
  God weekend og håber du finder plads til noget hyggeligt mellem studierne...

  SvarSlet
 2. Dejligt, du synes godt om armbåndet ;) Håber du får glæde af det! :)

  SvarSlet
 3. Jeg er også selv ret begejstret :)
  Og ÆV, det er der da ikke meget ved, men der er jo altid næste år... eller Langeskov Marked i weekenden, hvis du bliver frisk til det? :) Elsker markeder... bare en skam jeg ikke har styr på hvornår der er nogle... :)

  God bedring i hvert fald :)

  SvarSlet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com