lørdag den 14. august 2010

Jordbær bryllupskage

Så har jeg været igang igen.
Vi har rigtig travlt på arbejdet, da der skal afleveres momsregnskaber på tirsdag, og så har den ellers stået på kage når jeg kom hjem. Så har ikke meget overskud og føler mig noget hængt.

Men jeg er stolt! Vildt stolt!

Jeg har selv taget mig af at bage bunde, lave fyld osv. Igår kom Anne så og hjalp mig med at få det lagt sammen og overtrukket. Vi har bare det bedste teamwork!

Pynten har jeg selv lavet, og Anne har så hjulpet med at sætte den på og få blandet RI i den rigtige grønne farve, hvilket jeg aldrig havde fået gjort selv, så det er jo bare perfekt!

Indhold:
- Bunde: Drømmekagebunde
- Fyld: Limemousse og Christinas jordbærcreme
- Smørcreme: IMBC
- Overtræk: MMF
- Pynt: MMF og RI
Share:

2 kommentarer:

  1. WOW en flot flot jordbærkage!!!!!!!
    Forresten så er jeg ikke kommet på posthuset med din toilettaske endnu. Den her uge med skolestart har været hård, så jeg har glemt en del, været forvirret og så smuttede det lige. Men jeg gør det i næste uge!!!! Det lover jeg!

    SvarSlet
  2. hvor er den bare blevet så flot... den kan du kun være stolt af :)
    Knus

    SvarSlet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com