onsdag den 4. august 2010

Bryllupskage til weekenden

Har været syg de sidste 14 dage med ondt i halsen og forkølelse. Det er noget rigtigt hø, især når man har en bryllupskage til 70 mennesker der skal laves.

Heldigvis har jeg en rigtig skøn veninde, der slap alt hvad hun havde i hænderne og skyndte sig ud og hjælpe mig.

Jeg er slet ikke tilfreds med denne kage, men håber brudeparret var det. Har ikke snakket med dem efter brylluppet, men har hørt fra en kilde at de synes den var god.

ALT har drillet med den her kage, så var rimelig presset og det er derfor ikke blevet til et bedre billede. Er okay tilfreds med kagen forfra, men bagfra er den ikke særlig pæn.

Indhold:
Bunde: Alm lagkagebunde
Fyld: Limemousse og chokolademousse
Smørcreme: Chokolade
Overtræk: MMF
Pynt: MMF og RI
Share:

2 kommentarer:

  1. jeg sys nu bare at den er rigtig flot! Mon man kan bestille dig til at lave min egen bryllupskage en dag i fremtiden :)

    SvarSlet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com