lørdag den 24. juli 2010

Vinderne fundet!

Jeg ved det godt - Klokken er halv 5 om morgenen og jeg er ikke rigtig klog, når jeg sådan er oppe og trække give away. Men nu var det jo meningen at jeg ville trække den ved 20 læsere og nu er jeg nået op på 37, hvilket jeg bare er super glad over. Så tak til jer allesammen. Glæder mig at I vil følge mig på min vej i den kreative verden - og ikke mindst kageverdenen!

Men nu er det altså ikke kun derfor det blev kl halv 5 en lørdag morgen, der blev trukket give away. Næ vågnede simpelthen med en masse kreative idéer, der bare skulle skrives ned, og når jeg så nu alligevel var oppe... Nå nu til sagen:


Først til vinderen af de søde skumdyr - og vinderen blev: Stella
Tillykke med dem - håber de kan bruges selvom det blot er en lille ting.
Send mig din adresse, så skal jeg sende dem til dig snarest.


Så til vinderne af de fine Dancing Fairies fra Jette Frölich - og vinderen blev: Anne Brust
Du får den fine gave, når vi ses. :D


Endnu engang tak til alle som deltog. Glæder mig til at kigge nærmere på jeres blogge. Et par stykker af jer har allerede kommenteret på nogle af mine indlæg, og det er jeg rigtig glad for. Glæder mig til mere skøn input fra denne skønne blogverden!
Share:

1 kommentar:

  1. :-D Mit hjerte slog lige en ekstra gang da jeg så mit navn. Har aldrig vundet nogle give-away's før så er super glad. Jeg kan helst sikkert finde på noget med de skønne skumdyr. Jeg skriver en mail med det samme :-)

    Mange hilsner Stella.

    SvarSlet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com