tirsdag den 27. juli 2010

Chokolade smørcreme/frosting

Lidt fra den gamle blog, skrevet den 3. november 2009:

Chokoladesmørcreme (til voksne)


Den har en meget kraftig smag.

Jeg blander gerne smeltet lys chokolade i, som erstatning for noget af kakaoen, hvis den ikke er til folk, der er meget glade for chokolade.


9 dl flormelis
2,5 dl kakao
12 msk/180 g smør i rumtemperatur
1,25 dl mælk i rumtemperatur
3 tsk vaniliesukker

Sigt flormelis og kakao i en skål

Tilsæt smør, mælk og vaniliesukker

Rør til det er en ensartet masse.



Chokoladesmørcreme (til børn)


Denne bruger jeg gerne når, det er en blandet forsamling, der skal have kage, og jeg ikke vil have en så kraftig smørcreme som ovenstående.


4 past. Æggeblommer
60 g flormelis
100 g blødt smør
100 g smeltet chokolade


Æggeblommerne røres godt med flormelis.

Smør og den smeltede chokolade blandes i massen.
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com