tirsdag den 27. juli 2010

Amerikansk banankage

Lidt fra den gamle blog, skrevet den 3. november 2009:

Endnu en opskrift tyv hugget fra nettet.


Den er super god, og jeg bruger den både til alm. kage og til muffins. Den kan varmt anbefales til begge dele. Især sat sammen med chokoladesmørcreme.

Det er den, jeg har brugt når jeg har lavet muffins, det sidste stykke tid...

Amerikansk banankage

Opskriften passer til en høj rund form på ca. 23 cm i diameter.


225 g smør
496 g sukker
4 æg
2½ dl creme fraiche
425 g mel
2 tsk bagepulver
4-6 modne bananer

Smør og sukker røres til en blød, luftig, cremet masse. Æggene tilsættes et efter et. Herefter tilsættes creme fraiche og når et er rørt godt sammen sigtes mel og bagepulver i dejen af et par gange. Til sidst vendes de moste bananer i og dejen hældes i en smurt form og bages i ovnen ved 175 grader til kagen er færdig. – Hvilket nok tager en times tid.

Kagen bliver bedst, hvis den får lov at hvile et døgn eller to inden den skal spises.
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com