søndag den 27. juni 2010

Friwekend og sommerhygge

Har haft en dejlig sommerweekend med manden min. Første weekend i meget lang tid uden planer.

Vi havde da nogle ting, vi havde snakket om skulle nås, fordi det er meget lang tid siden vi begge har været hjemme samtidig f.eks. når butikkerne har været åbne.

Vi mangler stadig fliser til "den nye væg" i køkkenet. De er svære at skaffe, da det åbenbart ikke er en farve, der er moderne. Så vi leder på livet løs.

Men dejligt at kunne gøre tingene lige som man vil.

Jeg har en del ideér og planer med huset, som selvfølgelig er af kreativ karakter, men da der hverken er tid og råd til det hele, går det noget langsomt med at få det ført ud i livet. Bl.a. har jeg villet male mit spejl sort i lang tid. Det har så fået første lag, men mangler stadig det sidste. Var ikke tilfreds med glansen i den maling jeg havde, så skal have købt mig noget andet:Sidste år gik vi igang med at male vinduer, men da vi jo også havde bryllup og bryllupsrejse og vejret i Danmark ikke altid er helt pålideligt, blev det bare ikke rigtigt færdigt. Så vi syntes lige vi ville udnytte sommerweekenden og få malet lidt (er endnu ikke færdig, men er godt på vej. Vinduerne var mørkegrå, så det tar en del maling for at få det dækket.)

Mens manden min malede, fik jeg ordnet vores bed ude foran huset. Og der var da også lige et træ, der skulle skæres til. Det kunne Gismo vist godt li:

Ellers har vi nydt solen og været forbi mine forældres loppemarked idag. På vejen hjem kørte vi så lige forbi Svanninge Bakker og fik en Troldeis.

Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com