torsdag den 6. maj 2010

Spinatsnegle

Lidt fra den gamle blog, skrevet den 11. marts 2010:


Ca. 20 stk. (blev lidt mindre)

Ingredienser:25 g gær
2½ dl lunkent vand
1 tsk salt
1 æg
450 g hvedemel

Fyld:
150 g skinkestrimler
150 g salattern med krydderier (brugte uden krydderier)
300 g skyllet spinat
salt og peber

Gæren opløses i det lunkne vand.

Æg, salt og hvedemel tilsættes, og dejen æltes sammen til en smidig og blød masse.

Dejen sættes til at hæve i ca ½ time.

Dejen rulles dernæst ud til en forkant på ca. 30 x 40 cm.

Skinkestimler og spinat fordeles henover dejen.

Salatternene smuldres og fordeles ligeledes hen over fyldet.

Til sidst drysses der salt og peber over.

Dejen rulles sammen på den lange led som en roulade og skæres i skiver af ca. 2 sm tykkelse.

Sneglene sættes på en bageplade med bagepapir og bages i 15-20 min ved 200 grader.
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com