torsdag den 6. maj 2010

IMBC - Italien Meringue Butter Cream

Lidt fra den gamle blog, skrevet den 27. marts 2010:

Da jeg skal lave muffins til min nevøs barnedåb, skal jeg lige have udvalgt de bedste opskrifter...

Derfor har jeg idag lavet IMBC for første gang, og det er bare en succes.

Nu har jeg ikke sådan en maskine, som de snakker om i opskriften, men en foodprocessor, og det gik fint.

Dvs. det ikke bliver koldt, da maskinens motor ligger for tæt på skålen. Men efter ½ time kan man hælde det i en skål og bruge en alm. el-pisker, mens man putter smøret i.

5 past. æggehvider
300 g sukker
0,7 dl vand
500 g blødt, usaltet smør. (brugte smør med salt og det smager fint)
1 tsk essens (valgfri)

Hviderne piskes stive med ca. 75 g. sukker

Mens maskinen pisker blander man resten af sukkeret med vandet i en gryde og koger lagen op til sukkeret er helt smeltet.

Sukkerlagen tilsættes langsomt og i en tynd stråle marangsen, mens maskinen pisker med medium fart.

Herefter sættes maskinen til at piske for fuld knald til skålen igen er blevet kold ved berøring udenpå ved bunden. (ca. ½ time)

Igen skrues ned på halv kraft og smørret tilsættes i klumper lidt efter lidt.

Maskinen sættes på fuld kraft og der piskes til blandingen er silkeblød og glat, og kan holde en top. (den skiller undervejs, men samler sig igen)

Til sidst kan man efter smag tilsætte 1 tsk essens efter eget valg

----------------------------------------------------------------

Stilles det i køleskabet før det skal bruges, så kan det piskes op.. Det vil først skille, men efter noget tid samler dig sig og bliver fint igen.
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com